Hoppa till innehåll
låt oss höras

Ta kontakt

Audioteket är en liten hörselmottagning där du blir hörd utifrån dina behov. Besökstiderna är generösa och du får stort utrymme. Välkommen att höra av dig!

För tidsbokning eller allmänna frågor

Kontakt

Telefontider mellan 11.30–12.00 och 15.00–16.00. Lämna gärna ett meddelande om du inte kommer fram så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Lunchstängt mellan 12.00–13.00.

Tel: 072-222 04 64

info@audiotek.se

Audiotekets tinnitus- och hörselvård är förlagd på Barnängsgatan 6 vid Södermalm i Stockholm.

Mottagningen har avtal med Region Stockholm och är en specialistmottagning utan remisskrav. Önskar du söka hjälp för tinnitusbesvär, erbjuder vi denna vård privat. Då finns ingen geografisk begränsning, utan alla som har behov av tinnitusvård är välkomna att boka tid. Mottagningen saknar drop-in, enbart bokade besök välkomnas.

Hitta hit: Mottagningen finns på markplan med ingång från husets gavel, sett från Barnängsgatan 4.  Parkering finns längs med gatan. Med kollektivtrafik är närmsta hållplats Sofiaskolan som nås med buss 2 från Slussen eller buss 66 från Södra station. Även buss 57 passerar vid hållplats Tengdahlsgatan.

Audiotekets ambulerande hörselverksamhet i Kiruna tar enbart emot förbokade besök. Bokningsunderlaget avgör hur ofta vi är på plats. Tack vare möjligheten till fjärrsupport av hörapparater, kan även justeringar och support göras på distans. Hör av dig för frågor om tidsbokning eller fjärrjustering.

Stockholm södermalm • Kiruna

Här finns vi