Hoppa till innehåll

Tinnitus

upplev lindrade symptom

Lider du av tinnitus? 10-15 % av befolkningen har uppskattningsvis tinnitus, men i vilken utsträckning besvären påverkar vardagen varierar mycket. Om du upplever tinnitus så framträdande att det begränsar ditt liv finns hjälp att få. När du kommer till Audioteket ser vi till att tillsammans förbättra din situation.

Holistisk vård från ett ställe

Besöker du Audioteket möts du av en holistisk syn på din tinnitus, vilket skiljer sig från de vanliga hörselmottagningarna där fokus oftast ligger på hörapparatanpassningar. Istället ser vi till fler aspekter till ditt välmående. I Audiotekets nätverk finns KBT-psykologer, fysioterapeuter och bettfysiolog, som alla kan ge stöd om behov finns. Utifrån dina besvär och din situation hjälper audionomen dig till olika typer av terapeutiska rehabiliteringsprogram.

Holistisk vård på ett ställe

Besöker du Audioteket möts du av en holistisk syn på din tinnitus, vilket skiljer sig från de vanliga hörselmottagningarna där fokus oftast ligger på hörapparatanpassningar. Istället ser vi till fler aspekter till ditt välmående. I Audiotekets nätverk finns KBT-psykologer, fysioterapeuter och bettfysiolog, som alla kan ge stöd om ytterligare behov finns. Utifrån dina besvär och din situation hjälper audionomen dig till olika typer av terapeutiska rehabiliteringsprogram.