Hoppa till innehåll
Här händer det grejer

Nyheter

Är du nyfiken på vår verksamhet? Håll dig uppdaterad och få de senaste nyheterna här om vad som händer hos oss på Audioteket just nu.

Nytt samarbete

Nytt samarbete

Audioteket har fått förtroendet att ingå i Stabilitas Global Assistance nätverk och bistår internationella patienter med hörselrelaterade besvär.

Norrlandsresa

Kiruna i september

Audioteket kommer till Kiruna den 19-20 september för hörapparatanpassningar och serviceärenden. Tiderna bokas i regel snabbt så passa på att boka tid redan nu via mejl: info@audiotek.se.

Nytt samarbete

Audioteket + Ultimate Ears

Audioteket ingår samarbete med Ultimate Ears. Ultimate Ears erbjuder formgjutna in-ear monitorer med en ljudkvalitet i världsklass. Audioteket ser till att göra avgjutningarna för dessa individuella premium produkter. Roligt, tycker vi!

Ny kollega

Audioteket växer

Det är med glädje som Audioteket får förstärkning av leg. audionom Pamela Villa. Pamela är en kompetent och senior audionom med mångårig erfarenhet och som huvudsakligen kommer ansvara för hörselrehabiliteringen på mottagningen. Välkommen Pamela!

Avtal med Region Stockholm

Audioteket ingår avtal med Region Stockholm

Audioteket kan nu erbjuda hörselmätningar, hörselrehabilitering med hörapparater och anpassningar med andra hörhjälpmedel inom avtal med Region Stockholm. För de besök som ryms inom primär hörselvård erbjuds besöken till patientavgift och med möjlighet till frikort.

Mottagningen har ny adress

Audioteket flyttar till större

Audioteket har flyttat till egen lokal vid Sofia på Södermalm. I vår nymålade, tysta och mysiga lokal ser vi fram emot att ta emot patienter och kunder för bästa möjliga hörselvård. Välkommen!