Här händer det grejer

Nyheter

Är du nyfiken på vår verksamhet? Håll dig uppdaterad och få de senaste nyheterna här om vad som händer hos oss på Audioteket just nu.

Leg. audionom sökes

pexels-ylanite-koppens-3123912

Passionerad audionom sökes

Arbetar du som leg. audionom med en passion för tinnitus? Audioteket letar efter en rutinerad och självgående audionom som önskar hitta en dynamisk arbetsplats med stort utrymme till påverkan, flexibla arbetsdagar och utveckling. Låter detta som något för dig? Ta kontakt! info@audiotek.se

Till Kiruna i mars

pexels-valdemaras-d-3871773

Audioteket till Kiruna 6-7 mars!

Audioteket kommer till Kiruna i mars. Vi har i regel begränsat med tider så se till att knipa din plats redan nu. Kontakta oss för information och tidsbokning: info@audiotek.se

Fler försäkringsbolag att slå följe med

pexels-designecologist-2526105

Finfina samarbeten 2024

Audioteket inleder året med fler samarbeten. Från och med januari kommer vi kunna hjälpa patienter med tinnitusbesvär knutna till Trygg-Hansa vårdplanering, Bliwa livförsäkring samt Avonova. Vi ser fram emot att kunna hjälpa fler till en bättre livskvalitet trots tinnitus!

Kampanj

pexels-yan-krukau-9009609

November-kampanj

Under november kan du som musiker eller musiklärare få en riktigt bra rabatt vid köp av formgjuta hörselskydd. Kontakta oss för pris och tidsbokning, uppge kod: NOV23.

Nytt samarbete

Nytt samarbete

Audioteket har fått förtroendet att ingå i Stabilitas Global Assistance nätverk och bistår internationella patienter med hörselrelaterade besvär.

Norrlandsresa

Kiruna i september

Audioteket kommer till Kiruna den 19-20 september för hörapparatanpassningar och serviceärenden. Tiderna bokas i regel snabbt så passa på att boka tid redan nu via mejl: info@audiotek.se.

Rulla till toppen